Klassefesten vel overstået

Vi havde en super aften lørdag d. 19. september, hvor der var mulighed for at hilse på de gamle klassekammerater. Det havde 425 valgt at gøre, og til selve festen var der repræsentanter fra årg 1933 og hele vejen til og med årg. 1990.

Der var masser af snak og hygge ved bordene, og når man trængte til en frisk pust var der mulighed for at få en sving-om til god musik fra aftenens DJ Jimmy Star.

Fra festudvalgets side vil vi gerne sige mange tak for en god aften. Vi håber, at opbakningen vil blive lige så stor ved fremtidige fester. Det er tanken at næste arrangement skal være enten i 2020 eller i 2025. Vi er lidt bange for at gøre det for tit, men lytter gerne til gæsternes ønsker.

Følg med på Facebook, hvor der er masser af ros til de frivillige hjælpere og super billeder taget af Thorkild Østergaard fra aftenen. Søg efter Hvidbjerg Skoles store klassefest.

De frivillige fortjener virkelig en stor tak. Uden dem var det ikke muligt at holde sådan et arrangement. Husk det, når I selv bliver spurgt om I vil give en hånd med som frivillig. Det giver altid en masse glade mennesker en god oplevelse og det er en glæde i sig selv.

Hvidbjerg Skoles store klassefest

Har du lyst til at se din gamle klasse igen? Parallelklassen? Eller din lærer? Har du lyst til at se det gamle fodboldhold igen? Eller smedens datter? Eller…

Så skal du da komme til Hvidbjerg til fest på Næssundvej 325.

Formålet med dagen er: At elever og medarbejdere, som har haft tilknytning til Hvidbjerg Skole, får en mulighed for at bevare kontakten med hinanden og ”den gamle skole” og holde en god fest…

Adgangskravene er, at du skal have gået på Hvidbjerg Skole og være født i 1997 eller tidligere.

 

Festen afholdes lørdag den 19. september 2015 kl. 16.00 – 01.30:

16.00:            Ankomst. Rundvisning og snak og hygge.

18.30:            Spisning af lækker mad fra Slagteren og Kokken i Durup.

21.00:            Mulighed for at få en svingom til musik fra DJ Jimmy Star.

01.30:            Tak for i dag og i aften

 

Læs hele invitationen her eller tilmeld dig via Conventus nedenfor.

Tilmelding via Conventus

VIF Klubdragt

Se mere her

 

Persondatapolitik SE HER

Besøgstæller

Besøg siden den: 07-01-2017
Total: 132911
Dagligt: 119

1 online