HJÆLP vi mangler hjælpere og ledere!

Vi er alvorligt udfordret på hjælpere og ledere i VIF Mors´ fodboldafdeling.
Der SKAL findes nye hjælpere, ledere og trænere til fodbolden hvis der fortsat skal spilles fodbold i vores område. Alternativt lukker al fodbold i VIF og flyttes til Sydmors IF hvilket ingen af os finder er en særlig god idé – hverken Sydmors IF eller VIF.

Velkommen til Fodbold i VIF

Kære medlemmer, spillere og forældre. Vi vil gerne byde jer velkommen til VIF Mors og Sydvestmors Fodbold.

Vores fodboldholdafdeling tilbyder hold i de fleste ungdomsrækker (P og D U 4 til U 18) og senior herrer og damer. Ude og indendørs træning og kampe næsten året rundt. Fodboldafdelingen er drevet af frivillige ledere, hjælpere og trænere som vi vil give en stor TAK for deres indsats i fodboldafdelingen.

Vi ønsker alle god fornøjelse med at deltage i fodboldlegen.

VIF deltager aktivt i holdfællesskaber med Sydmors under navnet Sydvestmors i alle rækker og med Nordvestmors i de ældste ungdomsrækker.

Sydvestmors fælleshold består af spillere fra hele området på Sydmors. Holdene har fungeret i flere år og med tilfredsstillende resultater. Vi har de fordele at vi kan tilbyde differentierede kampe og holdopdelinger - ”lige børn leger bedst”.

En klub med flere spillere giver os mulighed for, at tilmelde det enkelte fodboldhold i det niveau som holdet ”hører til”. Igennem leg og læring giver vi alle spillere mulighed for at udøve deres interesse for boldspil. Vi arbejder med deres stærke sider og på samme vis forbedrer vi de svage sider. Vi tilbyder dem fodbold kvaliteter og sociale færdigheder.

VIF Klubdragt

Se mere her

 

Persondatapolitik SE HER

Besøgstæller

Besøg siden den: 07-01-2017
Total: 090580
Dagligt: 104

1 online