Årsberetning for VIF-Løbeklub 2018

 

2018 har været året hvor vi har været færrest medlemmer ca. 20 løbere, og med færrest fremmøde på vores træningsaftner.

Året 2108, har haft fokus på det sociale i klubben, vi har vægtet sammen kommster at komme ud og se områderne vi bor i, og dermed lægge løbedistancer eller cykling som omdrejningspunktet da vi gerne vil bevare vores medlemstal.

 

  •  I vores lille løbekub mærkes det også at vi ikke er af den yngre årgang de fleste af os er 50 + hvilke jo også betyder at vi har flere indgangsvinkler til det at dyrke sport.

-      Vægt på det sociale og sjove, har været klubbens Motto, men det siger jo sig selv at jo færre man er jo svære er det at lave arrangementer, ikke fordi det er umuligt da vi bor mange forskellige steder og naturen, madkurven og andet sjovt, så er det jo os selv der sætter begrænsningerne.

Klubben forsøgte med en cykeltur til Sillerslev, hvor man også havde muligheden for en dukkert, som mange også benyttede sig af vi var 12 afsted, denne dejlige sommeraften.

-      Planen er da også at vi vil gøre mere af dette i 2019, alt behøver jo ikke at handel om løb i løbeklubben, det handler jo også om at rumme hinanden og hinandens forskelligheder / og ønsker til at dyrke motion.

-      Skovstaffeten blev afhold i samarbejde med Thy Race, det er 2. år denne afholdes og deltager antal stiger støt og roligt. En varm majaften med ca. 100 deltager de fleste på gåben 7 km, men mange tog også udfordringen op med en 4 x 4 km stafet, så rigtigt flot, her vil vi også gerne takke sponsorerne for opbagning til at det kan lade sig gøre. Og vi forventer da også at vi afholder i år igen, den endelige dato er endnu ikke helt på plads.

I år har VIF løbeklub sammen med Pinen og plagen startet Mors rundt i etaper (100 Miels ruten) en etape tur på 10 etaper, slutter her 30 marts hvor vi løber sidste etape, og afslutter med fællesspisning, hvor der har været plads til bredden og respekten for hinanden, herfra VIF har vi været 8 deltager hver gang, så super flot.

 

Vi mangler tovholder til en Cykel hold og til en gå hold, få et større fokus i klubben, så har du lyst så kom endelig.

 

Klubhuset i Sindbjerg, det gamle savværk er rammen om klubben hver søndag og helligdage, det er også herfra vi holder vores lille sildeløb 2. søndag i advent.

 

I 2019 forventer løbeklubben at opstarte sidst i marts / først april, der vil komme et opslag omkring dette senere.

 

På løbeklubbens vegne

Jutta F. Mogensen

Persondatapolitik SE HER

Besøgstæller

Besøg siden den: 07-01-2017
Total: 147793
Dagligt: 124

2 online