Kære idrætsforening

DGI, DIF og Firmaidrætten er nu klar med nye retningslinjer til idrætsforeningerne. Dermed kan foreningerne sætte gang i indendørs idræt, og det er igen muligt at spille eksempelvis fodboldkampe.

Så er der grønt lys til meget mere idræt – både indendørs og udendørs.

DGI, DIF og Firmaidrætten har i dag opdateret sine retningslinjer, så nu er der endegyldigt givet grønt lys til foreningerne til at sætte gang i indendørs idrætsaktiviteter. Det sker, efter Folketingets parter i weekenden besluttede, at forbuddet med indendørs idræt skulle ophæves, og efter Kulturministeriet natten til mandag kom med retningslinjer.


Se DGI’s og DIF’s retningslinjer

Retningslinjerne vil løbende blive opdateret for de enkelte idrætter her på dgi.dk

Fantastisk med flere aktive fællesskaber

DGI’s formand, Charlotte Bach Thomassen, jubler over, at de 6.400 foreninger i DGI nu kan komme mere i gang.

”Det er fantastisk, at idrætsforeningerne igen kan sætte gang i indendørs idræt, og at det nu også bliver nemmere at dyrke idræt udendørs. Vi har alle savnet de aktive fællesskaber, og derfor bliver det rigtig godt at komme i gang igen. Men vi skal passe godt på hinanden og man skal passe på sig selv, så hvis man er i en risikogruppe, så skal man blive hjemme,” siger Charlotte Bach Thomassen.

Forsamlingsforbud hæves til 50 personer

Ud over tilladelsen til udendørs idræt er forsamlingsforbuddet også blevet ændret, så grænsen ikke længere går ved 10 personer, men ved 50 personer. Det gør livet langt nemmere for idrætsforeningerne. Desuden er det nu tilladt at afvikle kampe og ikke kun træning, ligesom klubhuse og omklædningsfaciliteter igen kan benyttes.

”Vi har i idrætsorganisationerne arbejdet hårdt for en fuld genåbning af idrætten i samarbejde med bl.a. Kulturministeriet og sundhedsmyndighederne. At regeringen og partierne nu åbner op er først og fremmest en enorm tillidserklæring til de lokale idrætsforeninger, nemlig om at de er ansvarlige og kan følge myndighedernes retningslinjerne,” siger Charlotte Bach Thomassen.

Gå i dialog med kommunen om det praktiske

At foreningerne kan komme i gang med aktiviteterne, forudsætter naturligvis, at der er adgang til faciliteterne. Alle idrætsforeninger opfordres til at gå i dialog med kommunerne om praktikken og lave lokale aftaler om for eksempel åbning, indretning og rengøring, så det hele sker på forsvarlig vis.

De endelige retningslinjer for sommerferieaktiviteter er endnu ikke kommet fra Kulturministeriet, men det forventes, at de offentliggøres meget snart. Hold øje med dgi.dk

 

Med venlig hilsen

 

DGI │ Vingsted Skovvej 1│ 7182 Bredsten
Telefon +45 79 40 40 40
info@dgi.dk │ www.dgi.dkVil du opdatere dine oplysninger eller afmelde fremtidige mails så klik her

VIF LOTTERI

På grund af corona virus blev vores lotteri sat i stå inden vi fik solgt ret mange lodsedler. Vi har fået lov at sælge de resterende når situationen bedres.

Det betyder desværre også at det ikke er muligt at få trykket nogle vindernumre, da alle lodsedler skal være solgt først.

April måneds trækning flyttes blot til senere, når situationen er normaliseret og vi har haft mulighed for at sælge de resterende lodsedler.

Med venlig hilsen

Lotteriudvalget

Denne eftermiddag / aften aflyses jævnfør. Sundhedsstyrelsens anbefalinger, om at være i samlinger, beklager.
- Håber vi snarest kan komme med en ny dato for fremvisningen.

Men man kan selvfølgelig prøve vores nye flotte klubdragter i butikken.

 

VIF's nye klubdragter:

Fremvisning af årets nye klubdragt tirsdag den 16 marts i tidsrummet mellem kl 16.30-19.00

Så kan du lige nå det inden påskestævnet

Fest for alle frivillige og sponsorer i VIF.

VIF vil gerne takke alle De frivillige som hjælper os med alt muligt. Det gælder unge som ældre, salg af lodsedler, hjælp til festival og juleparty, hjælp i idrætsforeningen og sådan kan man blive ved. Uden de frivillige ingen forening. Ligeledes vil vi takke vore sponsorer, som gør det muligt at afholde festival og investere i nye redskaber. Derfor vil VIF gerne afholde et arrangement som tak og da det gerne skulle glæde alle vil vi gerne have forslag til et sådant arrangement. Så er der nogen som har en ide/et forslag til hvad VIF kunne arrangerer, må I gerne sende en mail til Jutta Mogensen på jutta-m@hotmail.dk eller til Bodil Kristensen på bmk@bskarby.dk Forslag skal være os i hænde senest den 1. januar.

Hilsen FU.

TRX formiddag AFLYST

På grund af for lidt tilslutning har vi været nødsaget til at aflyse TRX onsdag og torsdag formiddag.

Der er dog mulighed for TRX mandag og torsdag fra kl. 18 - 19 og onsdag fra 19 - 20 i stedet for.

Vinderen af vores folder konkurrence 2019:

 

Vi har trukket vinder af vores folder konkurrence.

Vinder er:

Jørgen Snedker

Bysvinget 25, Elsø.

Stort tillykke til Jørgen, du kan vælge mellem 2 billetter til juleparty eller Morsø Festival 2020.

 

Gymnastik:

Grundet manglende instruktør, har desværre været nød til at aflyst hønseholdet..

VIF E-sport har fået en ny træner.

 

Hej 

Mit navn er Kenneth Neergaard Gregersen

Ny E-Sports træner i VIF-Mors

 

Jeg har igennem de senere år, lavet forskellige ting,

inden for Counter Strike. Her har jeg været med til at udvikle på unge spiller

hvilket jeg håber på kan fortsætte her i VIF.

Jeg har igennem tiden selv haft en del hold, hvor jeg har været Ingame Leader.

Hvor der er blevet formet en del unge gode Counter-Strike spiller.

De senere år har jeg fokuseret mere på at coache. Hvor jeg har hjulpet individuelle spiller, samt hold med at løse problemer i deres spil.

Dette gjorde jeg i et stykke tid, indtil jeg blev samlet op af en organisation ved navn Espuma.

Hos Espuma overtog jeg et hold med masser af unge talenter som jeg fik lov at videreudvikle på, og skabe et velfungerende hold.

 

Lidt baggrund om Espuma.
Espuma er en organisation som samler unge talenter op og videre bygger på dem, hvor spiller

 Skriver en kontrakt, på 1-2 år hvor de skal spille i klubben. De har bl.a. for flere år tilbage haft North spilleren Kjærby spillen. Dette fortælle hvis lidt om niveauet i organisation.

 

Som coach går jeg meget op i, at der er plads til alle og at hvert medlem af holdet gør sin del inde i spillet samt uden for spillet til at holdet kan fungere.

Der er gode samt dårlige dage, for alle spillere. Det er man som hold nødt til at kunne få til at fungere. Eftersom det yderst sjældent at et helt hold, er på toppen af sit spil de samme dage.

 

Til træning vil vi komme til at have fokus på taktik, hold spil, samt hvordan vi kan udvikle på den individuelle spiller. Vi få udviklet strat books, i fællesskab, hvor alle spillere kan komme med input til strategier. Samt videre bygning på i forvejen udarbejdet strategier. Derefter skal disse strategier gennemgås, hvorefter de skal testes i scrims mod andre hold.

Jeg håber på at se en flok unge og engageret spiller til træning i vif, som har lysten og viljen til at udvikle sit spil, samt ændre i de ting der ikke fungere.

 

Kenneth Neergard Gregersen

VIF løb opstart 

 

Persondatapolitik SE HER

Besøgstæller

Besøg siden den: 07-01-2017
Total: 172911
Dagligt: 131

1 online