❌❌❌Midlertidig nedlukning af gymnastik❌❌❌

Eftersom smittetrykket på Mors er stigende, ser vi os nødsaget til at lukke ned for alle gymnastik aktiviteter - både børne og voksen hold, samt Bouldering.

Nedlukningen vil indtil videre være til og med d. 30. nov. 2020

VIF Mors Håndbold retningslinjer vedr.

træning under Covid-19

 

  •  Hav mundbind på ved ankomst til hallen. Gælder for alle over 12 år.

 

  •  Sprit hænder af ved ankomst til hallen. Dette skal også sprittes af før og efter træning.

 

  •  Spillere/trænere må tage deres mundbind af under træning. Går man ud af hallen skal der bæres mundbind.

 

  •  Alle opfordres til at klæde om hjemmefra og gå i bad hjemme.

 

Husk, at vi skal hjælpe hinanden!

Sprit af, god hygiejne, bær mundbind og hold afstand.

 

VIF Mors Håndbold

Afholdelse af kampe/stævner med Covid-19 hensyn

 

Generelt:

I hal 1 må der være 77 tilskuere.

I hal 2 må der være 77 tilskuere.

 

Mundbind skal bæres af alle over 12 år ved ankomst i hallen.

Alle der ankommer til hallen skal spritte af ved indgangen til hallen, og igen når hallen forlades.

Går man ud af hallen mellem to kampe eller i halvlegen, skal der ligeledes sprittes hænder igen, både ved udgang og indgang.

 

Spillere/hold:

Spillere må tage deres mundbind af, når de træder på banen. 

Spillerne må først gå på banen, når den tidligere kamps spillere har forladt banen. Spillerne skal blive på banen i halvlegen.

Holdene må ikke give hånd efter endt kamp.

Efter hver kamp spritter tidtagerne udskiftningsstole og målstolper af. Kommer der nye tidtagere skal tidtagerbordet, stolene og styrepulten sprittes af.

Altså, alt skal være rengjort til nye hold og nye tidtagere. Man forlader dermed heller ikke noget inden det er rengjort.

Opvarmning foregår i hal 2.  

 

Tilskuere:

Alle tilskuere skal være siddende på en stol eller på tribunen. (Man må ikke sidde på X’erne på tribunerne.) Tilskuere må tage deres mundbind af, når de sidder ned.

Tilskuere må ikke stå eller gå rundt under kampene.

Tilskuere må forlade hallen i halvlegen eller mellem hver kamp. De må også blive siddende mellem kampene.

Vi vil dog opfordre udehold til kun at have kørselspåhæng med til kampene, og hvis muligt ingen pårørende med, så det er muligt for hjemmeholdet at have en enkelt tilskuer med i ny og næ. 

E-sport opstart:

Starter op i uge 38, tirsdag d. 15 september.

Hvad gør VIF, hvis der opstår en positiv test for COVID 19 blandt vores medlemmer?

 

Når det sker, vil vi forsøge at danne os et overblik over omfanget af smitten: Er det et enkeltstående tilfælde? Er der flere med symptomer? Kan smitten være sket i forbindelse med træning eller anden social aktivitet i foreningen?

 

VIFs formand Jutta Mogensen vil lægge en meddelelse ud på VIFs hjemmeside og VIFs Facebook, at der er et potentielt smittetilfælde i foreningen. Hvis medlemmet har deltaget i f.eks. håndboldtræning for U16 drenge, vil det fremgå af meddelelsen.

  • Ifølge Persondataforordningen må den smittedes navn ikke fremgå.
  • Hvis testen af personen har været negativ, vil det blive kommunikeret ud til alle medlemmer.

 

Hvis der forekommer en positiv test, er det vigtigt, at alle de personer, som medlemmet kan have smittet, bliver informeret, så de kan blive testet hurtigst muligt. Personerne kan være:

  • Folk, der har haft fysisk kontakt med den smittede (kram, håndtryk)
  • Folk, der har haft ubeskyttet og direkte kontakt til smittefarlige sekreter fra den smittede f.eks. brugt samme håndklæde til at tørre sved af, eller ved nys og host fra den smittede.
  • Personer, som den smittede har haft tæt ”ansigt til ansigt” kontakt med indenfor 1 meter, f.eks. Ved en samtale med personen i mere end 10 minutter.

 

Hvis et medlem bliver testet positiv uden at have haft symptomer, er smitteperioden kortere. Her vil VIF kontakte alle de personer, som medlemmet har været sammen med, fra 48 timer før den positive test til syv dage efter.

VIF vil gøre alt for at være til rådighed for både den smittede og de andre berørte medlemmer i foreningen. Det kan være en traumatisk oplevelse at kunne have smittet andre, måske uden selv at have haft symptomer.

 

En medarbejder fra Coronasporing under Styrelsen for Patientsikkerhed, vil kontakte det smittede medlem telefonisk og gennemgå retningslinjerne. Medlemmet bør dog straks gå i selvisolation, når man modtager en besked om Positiv Covid-19. Man vil også blive pålagt at gå i selvisolation, indtil 48 timer efter at man er fri for symptomer. Hvis man ikke har umiddelbare symptomer, skal man isolere sig selv, indtil 7 dage efter, at man har fået taget en positiv test. Hvis man får symptomer i løbet af de 7 dage, skal man blive hjemme, indtil 48 timer efter, at man er fri for symptomer.

 

 

Nyttige link:

Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/corona

Corona hotline: +45 70 20 02 33

VIFs - formand: Jutta Futtrup Mogensen: +45 60 49 11 68

VIFs nye træningsdragter:

I marts var vi desværre nød til at aflyse vores fremvisning af vores super flotte nye træningsdragter.

Men man kan selvfølgelig tage ind i Sportigan i Nykøbing og se og prøve dem.

Kære idrætsforening

DGI, DIF og Firmaidrætten er nu klar med nye retningslinjer til idrætsforeningerne. Dermed kan foreningerne sætte gang i indendørs idræt, og det er igen muligt at spille eksempelvis fodboldkampe.

Så er der grønt lys til meget mere idræt – både indendørs og udendørs.

DGI, DIF og Firmaidrætten har i dag opdateret sine retningslinjer, så nu er der endegyldigt givet grønt lys til foreningerne til at sætte gang i indendørs idrætsaktiviteter. Det sker, efter Folketingets parter i weekenden besluttede, at forbuddet med indendørs idræt skulle ophæves, og efter Kulturministeriet natten til mandag kom med retningslinjer.


Se DGI’s og DIF’s retningslinjer

Retningslinjerne vil løbende blive opdateret for de enkelte idrætter her på dgi.dk

Fantastisk med flere aktive fællesskaber

DGI’s formand, Charlotte Bach Thomassen, jubler over, at de 6.400 foreninger i DGI nu kan komme mere i gang.

”Det er fantastisk, at idrætsforeningerne igen kan sætte gang i indendørs idræt, og at det nu også bliver nemmere at dyrke idræt udendørs. Vi har alle savnet de aktive fællesskaber, og derfor bliver det rigtig godt at komme i gang igen. Men vi skal passe godt på hinanden og man skal passe på sig selv, så hvis man er i en risikogruppe, så skal man blive hjemme,” siger Charlotte Bach Thomassen.

Forsamlingsforbud hæves til 50 personer

Ud over tilladelsen til udendørs idræt er forsamlingsforbuddet også blevet ændret, så grænsen ikke længere går ved 10 personer, men ved 50 personer. Det gør livet langt nemmere for idrætsforeningerne. Desuden er det nu tilladt at afvikle kampe og ikke kun træning, ligesom klubhuse og omklædningsfaciliteter igen kan benyttes.

”Vi har i idrætsorganisationerne arbejdet hårdt for en fuld genåbning af idrætten i samarbejde med bl.a. Kulturministeriet og sundhedsmyndighederne. At regeringen og partierne nu åbner op er først og fremmest en enorm tillidserklæring til de lokale idrætsforeninger, nemlig om at de er ansvarlige og kan følge myndighedernes retningslinjerne,” siger Charlotte Bach Thomassen.

Gå i dialog med kommunen om det praktiske

At foreningerne kan komme i gang med aktiviteterne, forudsætter naturligvis, at der er adgang til faciliteterne. Alle idrætsforeninger opfordres til at gå i dialog med kommunerne om praktikken og lave lokale aftaler om for eksempel åbning, indretning og rengøring, så det hele sker på forsvarlig vis.

De endelige retningslinjer for sommerferieaktiviteter er endnu ikke kommet fra Kulturministeriet, men det forventes, at de offentliggøres meget snart. Hold øje med dgi.dk

 

Med venlig hilsen

 

DGI │ Vingsted Skovvej 1│ 7182 Bredsten
Telefon +45 79 40 40 40
info@dgi.dk │ www.dgi.dkVil du opdatere dine oplysninger eller afmelde fremtidige mails så klik her

Persondatapolitik SE HER

Besøgstæller

Besøg siden den: 07-01-2017
Total: 245622
Dagligt: 151

3 online