VIFs førstehold i volleyball forsvarede førstepladsen i MIX Nord på hjemmebane.

 

VIF stillede 2 hold til hjemmestævnet i Hvidbjerg lørdag 11/1. Førsteholdet forsvarede sin førsteplads og andenholdet, der var med for første gang i denne sæson blev nr. 4 ud af 6 hold.

VIF 1 mødte først Skive og vandt sikkert 25-07 og 25-10. I den anden puljekamp mødte VIF 1 Bøvling, og det blev igen til en sikker sejr på 25-09 og 25-12. VIF vandt dermed puljen og skulle i finalen møde Fjends, der også havde vundet begge puljekampe.

Første sæt startede godt for VIF, der både førte 8-1 og 13-2, inden de gik i stå, og Fjends kunne køre en kneben sejr på 25-23 i hus.

Anden sæt startede lidt på samme måde, hvor VIF var foran med 15-8 og 17-9, og Fjends kom i gang igen. Fjends kom på 22-24, inden sætsejren til VIF på 25-22 var hjemme.

Så skulle de to hold ud i et 3. sæt. Fjends vandt serven, men VIF vandt første smashduel. De to holdt fulgtes pænt ad, til stillingen 5-5. Herefter havde Fjends 4 berøringer og VIF kom foran 6-5. VIF kom på 10-5 , inden en netfejl hos VIF gav Fjends serven og stillingen 10-6 til VIF. VIF erobrede bolden igen og kom på 14-6, inden serven gik til Fjends, der lavede en servefejl, og sættet blev vundet af VIF med 15-7. VIF 1 vandt dermed kampen 2-1 og fik forsvaret førstepladsen.

VIF 2 blev nr. 2 i deres pulje og tabte til Bøvling i kampen om 3. - 4. pladsen, efter et godt førstesæt.

Næste turneringsrunde er den 1. februar i Holstebro.

VIF Lotteri - vindernumre for januar 2020:

Hænger din lotteriseddel på opslagstavlen?
Så find den frem og se om du har vundet i april måned. 
Sidste chance for at vinde i vores VIF Lotteri i denne omgang.

Fest for alle frivillige og sponsorer i VIF.

VIF vil gerne takke alle De frivillige som hjælper os med alt muligt. Det gælder unge som ældre, salg af lodsedler, hjælp til festival og juleparty, hjælp i idrætsforeningen og sådan kan man blive ved. Uden de frivillige ingen forening. Ligeledes vil vi takke vore sponsorer, som gør det muligt at afholde festival og investere i nye redskaber. Derfor vil VIF gerne afholde et arrangement som tak og da det gerne skulle glæde alle vil vi gerne have forslag til et sådant arrangement. Så er der nogen som har en ide/et forslag til hvad VIF kunne arrangerer, må I gerne sende en mail til Jutta Mogensen på jutta-m@hotmail.dk eller til Bodil Kristensen på bmk@bskarby.dk Forslag skal være os i hænde senest den 1. januar.

Hilsen FU.

TRX formiddag AFLYST

På grund af for lidt tilslutning har vi været nødsaget til at aflyse TRX onsdag og torsdag formiddag.

Der er dog mulighed for TRX mandag og torsdag fra kl. 18 - 19 og onsdag fra 19 - 20 i stedet for.

Vinderen af vores folder konkurrence 2019:

 

Vi har trukket vinder af vores folder konkurrence.

Vinder er:

Jørgen Snedker

Bysvinget 25, Elsø.

Stort tillykke til Jørgen, du kan vælge mellem 2 billetter til juleparty eller Morsø Festival 2020.

 

Gymnastik:

Grundet manglende instruktør, har desværre været nød til at aflyst hønseholdet..

VIF E-sport har fået en ny træner.

 

Hej 

Mit navn er Kenneth Neergaard Gregersen

Ny E-Sports træner i VIF-Mors

 

Jeg har igennem de senere år, lavet forskellige ting,

inden for Counter Strike. Her har jeg været med til at udvikle på unge spiller

hvilket jeg håber på kan fortsætte her i VIF.

Jeg har igennem tiden selv haft en del hold, hvor jeg har været Ingame Leader.

Hvor der er blevet formet en del unge gode Counter-Strike spiller.

De senere år har jeg fokuseret mere på at coache. Hvor jeg har hjulpet individuelle spiller, samt hold med at løse problemer i deres spil.

Dette gjorde jeg i et stykke tid, indtil jeg blev samlet op af en organisation ved navn Espuma.

Hos Espuma overtog jeg et hold med masser af unge talenter som jeg fik lov at videreudvikle på, og skabe et velfungerende hold.

 

Lidt baggrund om Espuma.
Espuma er en organisation som samler unge talenter op og videre bygger på dem, hvor spiller

 Skriver en kontrakt, på 1-2 år hvor de skal spille i klubben. De har bl.a. for flere år tilbage haft North spilleren Kjærby spillen. Dette fortælle hvis lidt om niveauet i organisation.

 

Som coach går jeg meget op i, at der er plads til alle og at hvert medlem af holdet gør sin del inde i spillet samt uden for spillet til at holdet kan fungere.

Der er gode samt dårlige dage, for alle spillere. Det er man som hold nødt til at kunne få til at fungere. Eftersom det yderst sjældent at et helt hold, er på toppen af sit spil de samme dage.

 

Til træning vil vi komme til at have fokus på taktik, hold spil, samt hvordan vi kan udvikle på den individuelle spiller. Vi få udviklet strat books, i fællesskab, hvor alle spillere kan komme med input til strategier. Samt videre bygning på i forvejen udarbejdet strategier. Derefter skal disse strategier gennemgås, hvorefter de skal testes i scrims mod andre hold.

Jeg håber på at se en flok unge og engageret spiller til træning i vif, som har lysten og viljen til at udvikle sit spil, samt ændre i de ting der ikke fungere.

 

Kenneth Neergard Gregersen

VIF løb opstart 

 

VIF Klubdragt

Se mere her

 

Persondatapolitik SE HER

Besøgstæller

Besøg siden den: 07-01-2017
Total: 133931
Dagligt: 120

2 online